SDHK Luleå & Tromsö

Här kommer lite bilder från helgen...
Linda från Kennel Neverfading kom upp för att haka på till Norge men vi var även till Luleå dagen innan. Linda ställde Albert hela helgen, tusen tack än en gång.. DU är så duktig! Och jag är stolt som en tupp! Linda hade Alberts pappa Smeagol då han var i Sverige.



Thunder Road Albert Camus BH 1, CERT & BIR på SDHK's utställning i Luleå 27/8.
Domare: Zidy Münsterhielm- Ehnberg




Best In Show-3 Junior Domare: Elisabeth Spillman



BEST IN SHOW-3!!!! Domare: Kerstin Nilsson



Fendi de la Parure BT 4

Till Tromsö i Norge anlände vi söndagmorgon 28/8 efter 10 timmars körning. Det regnade heeeela dagen. Tur vi hade tältet med oss! Albert och Linda placerade sig som BH 1 och fick CERT och Alberts första CACIB! Slutade sedan som BIM! Fendi BT 3

Härnäst ska vi till Högbo, vi kanske ses där! :)


Kommentarer
Postat av: Angelica - En föredetta Uddevallatjej numera Göteborgare <3

Jag har funderat lite på hur man kan stötta vissa föreningar som håller på med djuradoptioner utomlands. Som DinasArk som jobbar i Rumänien med adoptioner av hundar till Sverige o andra EU-länder och även steriliserar och vaccinerar hundarna för att de inte ska bli dödade av befolkningen.



DinasArk består av bland annat en tjej vid namn Ester som utbildar sig till vetrinär nere i Cluj på hänget de flesta hundarna kommer ifrån innan de flyttar till hundhotellet. Jag har förstått att de får en hel del penga-donationer av privatpersoner, men min tanke är att kunna samla ihop leksaker, gosedjur mm som hundarna kan få nere i Cluj.



Så vet du med dig att du har hund, men t ex en bädd du inte längre använder, koppel, halsband, leksaker, hundben mm.. Donera ! Antingen kontaktar du mig på: [email protected] eller DinasArk direkt via: [email protected] . Som sagt, " INGEN behöver göra allt, men ALLA kan göra något " . Självklart är det frivilligt, så är du inte intresserad behöver du ej agera :)



//Kram Angelica <3

2012-01-15 @ 13:12:02
URL: http://angelicakjellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0