Sundsvall

Helgen som var var begav jag, Sofie & Anneli oss till Sundsvall för deras interntionella utställning + SDHK's nationella i Timrå. 
Det var en mycket trevlig helg. Vi bodde i ett av alla Lindas hus. Solen sken båda dagarna och vi fick träffa nya och gamla vänner. 
Albert ställdes bara på internationella utställningen. Han fick Excellent och kom 2:a i sin klass. Ursula fick också Excellent och kom 3:a i sin klass. Mattias visade dem denna dag till perfektion, även om resultaten inte riktigt blev vad man hoppats på så är de tändå ingen ide att grubbla över det :)
Efter uttällningen blev vi bjudna på en gryta Linda gjort och trevliga samtal vid middagsmordet innan det var dax för kudden.
 
Dagen efter åkte vi till Timrå. 52 frallor anmälda och ett kallt ridhus. Kul att få titta på alla hundarna och visade även Janne som är son till Max som jag lånade hem från Tjeckien under förra året till i våras. Så kul att se hur dem utvecklas. Ursula var den enda jag ställde denna dag av mina jag hade med mig. Hon vann juniorklassen och fick CK sedan slutade hon som 4:e bästa tik. Jättenöjd med min lilla prinsessa! Sen blev hon BIR junior. (där höll jag på att missa att gå in med henne i ringen, var så inne på att jag skulle hjälpa Linda i BIR/BIM unghund. haha..)
 
Sedan blev det en lång väntan på finalerna. Fick höra att Sofie som ställde på SKK utställningen söndagen att hon blivit BIR så hon skulle in i gruppen så vi stannade kvar i Timrå då Ursula skulle in i Junior finalen. Och trot eller ej men den vann hon! Hon var såååå trött men kämpade på bra. Så himla stolt över min lilla tjej!
 
Nu tar vi en paus till i vår (tror jag, man vet ju aldrig med mig och mina ideér!)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0