1 augusti

Vi har haft en tid av riktig varm sommar, då blev det inte många knop gjorda. Jag och hundarna låg mest inne framför fläkten eller så badade de i sin pool eller på hundbadet. Skönt i värmen. Nu verkar dock värmen vara pver för i år och vi går mot mörkare tider. Men det är ju rätt mysigt det med efter att ha haft ljust dygnet runt nu i sommar :)
 
nästa helg åker jag och Gerda fill Finland. hon ska nämligen vara med på världsutställningen som i år går av stapeln i Helsingfors. På fredag reser vi till Seinäjoki för att träffa Carita som har Lilli från min c-kull för att. Träffa Lillis enda överlevande valp, Ulla. Hon kommer flytta hit i höst då hon är nog gammal. Så ska bli så kul att få träffa henne nu oxh se henne med egna ögon :)
Efter det åker vi vidare till Helsingfors. På lördagen ska vi besöka världsutställningen, heja fram vänner och ha det roligt, sen ställs frallorna ut på söndagen. Nästan 200 frallor. Riktigt kul!!
 
Efter det ska Hugo ställas på sin första valputställning 4 månader gammal så vi måste försöka hinna träna lite före det :) och sen avslutar vi utställningsaugusti den 23:e i Överkalix på utställning för syskonen Gerda oxh Hector. 
 
Sen blir det att invänta löp nu i höst så vi kanske äntligen får valpar ❤️

RSS 2.0