Snart ett nytt år!!!

Dax för en liten uppdatering... Denna blogg håller ju på att dö ut, men de som vill följa vad som händer kan kika i vår facebookgrupp (länk finns på startsidan av hemsidan!) Där läggs det upp vad som händer och sker :)

Fendi födde den 17/11 6 st (3+3) underbara valpar. 4 kom hemma och 2 via snitt.  Hon är en mycket duktig mamma och alla mår bra.

I januari anländer lilla Bebe till Sverige som kommer från Ryssland hon är just nu hos mina valpars pappa i Finland. Hon samägs med Pekka (& Carina) på Kennel Hummelviksgården och kommer bo hos dem. Bebe är en dam helt i min smak, självsäker, tjurskallig och superglad! Sen ser hon väldigt lovande ut så ska bli riktigt kul att se vad det blir av denna lilla dam!!

Vi har inte besökt en utställning sedan Tromsö i Norge i slutet av augusti då Albert avslutade utställningsåret med bravur. Men vi kommer åter till våren! Dock blir det kanske inte så intensivt utställningsår som jag från början tänkt mig då det kommer bli fullt upp med flytt och tillhörande renovering. Men en del ska vi väl hinna med! Abstinensen är ju redan stor!

Önskar er alla en underbar jul och ett trevligt nyår. Många kramar till mina underbara valpköpare och vänner!!!

RSS 2.0