Jackpot för damerna!

Efter förra helgens fiasko tog damerna och visade var skåpet skulle stå i Piteå.

Här är kritiken:

Bonnie:

Kraftig helhet, Utm huvud & uttryck. Prima underkäke. Utm front. Muskelsatt benstomme. Utm överlinje. Mkt bra rörelser

1,1, CK, BTKL 1, CERT, BIM

Greta:

God könsprägel. Kort & djup kropp m utm. överlinje. NOrmalt vinklad. Mkt bra huvud m goda proportioner. Mkt bra rörelser.

1,2, CK BTKL 2Greta njuter!


Bonnies fina kullbror Winston vann även han sin klass och fick CERT och blev sluligen BIR. Så det var ju en lyckad dag för syskonparet!

Träffade många trevliga människor, nya som gamla bekantskaper.


Albert 13 vEn liten uppdatering..

Det har varit fullt upp sista veckorna,och dåligt med uppdateringar!

Vi har flyttat till hus och har fullt upp med vad det innebär med flytt och stök. Härligt med egen tomt och inte så mycket grannar.

Albert växer så det knakar och blir på torsdag 13 veckor!

På lördag åker jag till Gällivare på deras internationella utställning med Bonnie och Greta. Vi får se om Greta ställs eller ej. Mest troligt blir hon bara sällskap :) På söndag bär det av mot Oulu i Finland. Ännu en internationell. Samma hundar som ska med. Ska bli riktigt kul att ställa Bonnie, var ett tag sen och hon är i fin form efter valpning, visst inte som då hon var på topp men ändå..dock kunde pälsen växt till sig bättre. Syns ju så väl på ljusa hundar då dom valpat.

Blir ringträning med Bonnie och Albert i veckan. Det måste ju börjas i tid så lillskiten får följa med och se att det är något roligt.

Nu ska jag fortsätta stöka på här hemma, uppdaterar med bilder framöver.. De två bilderna i inlägget på Greta är från Vännäs nationella i juni.

Har gjort om lite på hemsidan. En sida för A-kullen.

Ha det!


RSS 2.0