En vår utan valpar

Tyvärr blev det inga valpar i vår. Man kan väl kalla det maximal otur. Av två parade tikar går båda tomma! 
Men jag kommer para om dem deras nästa löp! Bonnie bör löpa i april och Rut tar vi då det kommer. Hon har haft lite oregelbundna löp och detta löpet då hon parades var väldigt underligt också så vi hoppas nästa är ett normal löp med ägglossning :)
 
Det är jättetråkigt att göra valpspekulanter besvikna men de flesta vet ju hur det är, det blir inte alltid som man tänkt. Det är bara att göra ett nytt försök nästa gång :)
 
På tal om annat än valpar. Den 16/2 åker jag och min vän Annelie (Hjärtuddens Kennel) till Pello i Finland på för oss årets första officiella utställning. Det ska bli sååå roligt. Jag har anmält Ursula och Gerda och Gerda har då blivit precis 9 månader så ska bli kul att se hur det går för henne, hon är ju fortfarande bara en liten bebis i mina ögon. Kommer bli en kul dag oavsett resultat :)
 
Annelie är min nya partner in crime och vi har planerat in en del utställningar vi tänkt besöka. Så roligt att hitta en lika tokig och rolig och fin person som faktiskt har samma ras som en själv och bor så nära!
 
Nu vill jag ha vår och sommar, hoppas månaderna går fort nu så vi slipper kyla och vinter :)

RSS 2.0