Måndag och äntligen snö!

Jag & Bonnie har nyss kommit hem från en timmes promenad med Maria. Gick och mötte Ella m. Puma och Ellas kompis Pia med hennes hund en rottis. Det var trevligt. Det har ju äntligen kommit snö så Bonnie har rejast och haft skitskoj. Vi mötte även en mops på vägen somhon fick hälsa på. Riktigt gullig.

Innan de var det uppfödarutbildning. Vi håller på med juridiken nu och på Onsdag kommer en advokat och besvarar våra frågor, han föder även upp Salukis här i Boden. Ska bli intressant! Sen nästa måndag börjar vi med avel. Kul!

I helgen var det ju L1 utbildning på brukshundsklubben. Var intressant, lärorikt och superkul att träffa trevligt hundfolk! Bonnie var med hela helgen och charmade alla i vanlig ordning. Nu är det bara att vänta på att M1 och M2 utbildningarna ska starta. Sedan får vi se om det blir något annat också. Man har ju alltid planer på framtiden!

Jag fick en fråga varför jag raderat inlägget om helgen som jag skrivit igår, och det är av den enkla anledningen att jag råkade radera det, är inte så haj på blogg.se. Så jag hade inte skrivit något mer intressant än det som står nu. haha. Skrev precis samma sak. :)

7 sanningar om..1. En tjurskalle som klart och tydligt visar om hon vill eller inte vill göra det vi ska.
2. Avskyr att ha på sig täcke, även om hon vid dåligt väder behöver det.
3. Väldigt egennyttig om mig, vill inte dela med sig om hon själv får bestämma.
4. Älskar allt och alla!
5. Otroligt anpassningsbar även om hon sovit hela natten har hon inga problem att sova igen då jag kommit hem från nattjobbet, ända tills jag vaknar. Och kan göra sig hemmastadd var som helst.
6. Piper och skriker då hon ser en annan fralla.
7. Väldigt lyhörd och lättlärd.1. Hade med största säkerhet ätit ihjäl sig om hon fick chansen och gör vad somhelst för en godisbit.
2. Beter sig mer som en valp fast hon är 6 år.
3. Är ständigt bakom en och en vacker dag kommer man snubbla över henne.
4. Gillar att ligga där det är varmt tex framför kaminen hos mormor och morfar eller i torkrummet i källaren.
5. Smartare än hon ger sken av.
6. Vet och visar verkligen om man skulle "glömma" ge henne en godis efter tex. skönhetsvård.
7. Är alltid överglad och med på det mesta.

Valphalsband & DW-runda

Var förbi en sväng på Arken Zoo, skulle hämta ut en gratis säck av Korvens mat, hon äter Purina Pro Plan och man samlar ju sigiller från säckarna man byter in mot en säck. Givetvis fanns det reabord/ställ på väg dit där jag fastnade. Var sugen på nya koppel men även om det var halva priset var dom väldigt dyra. Men slutade med att jag köpte 2 valphalband på halvapriset. Vi kom dit just innan stängning så även om hon sa vi inte behövde stressa så hann jag inte kolla igenom alla halsband och koppel ordentligt. Får bli en till tripp dit någon dag framöver.

Imorgon börjar kursen på SBK. Har skummat igenom lite lagar och stadgar om vi skulle läsa igenom innan. Och det ska bli jättekul.

Igår träffades jag, Johanna m. Fia, Maria m. Dexter & Erik m. Zita och en annan tjej med sin golden utanför oss. Vi gick en gemensam DW-runda på ca 40 minuter. Bonnie flåsade och var riktigt nöjd under stretchingen och massagen efteråt. Senare på kvällen blev et 1 timmes promenad med Maria och Bus-Dexter. Det är ju bara blött och tråkigt ute och ingen snö. Hundarna blir ju jätteskitiga och drar in massvis med sand. Vill ha snö nu!


Norrbottens Vackraste Hund

..blev vi inte. Men här kommer lite bilder. Bonnie fick träffa sin mamma Java som hon inte träffat sedan hon lämnade Roknäs 9 v gammal. Blev ingen parbild då mamma Java (1:a bilden) inte var så nöjd med dotterns uppsyn. Hehe.

Bonnie blev 2:a av 4:a tikar med Hp.

Kritik: Tik med mycket bra helhet och topline, trevligt tikhuvud med bra uttryck, bra bett, vacker hals och rygglinje, välutvecklad kropp, välvinklad fram & bak, rör sig mycket bra, trevligt temperament!

(NVH är en inofficiellutställning)

Tack Olga för att du visade upp Bonnie och tack Robin & Linnéa för dom fina bilderna!RSS 2.0