Nästan 1 & 1/2 år senare...

Herregud! Denna blogg har fallit i total glömska med Facebook. Uppdaterar ju allt där men det kan ju tyvärr inte alla läsa. Så nu gör vi ett nytt försök med bloggen!
 
Mycket har givetvis hänt sen sist, vore väl konstigt annars. Det intressantaste går att läsa under nyheter på hemsidan.
 
Det är lugnt här hemma, nu bor bara tre hundar hemma. Bonnie med sina barn Albert & Ursula. Ursula är från min senaste kull och blir snart 13 månader. Tiden går alltför fort. Hon har hunnit debutera i utställningsringen. 3 ggr i Lettland, där fick hon ett junior cert 9 månader gammal. Och i Sverige är hon utställd 4 ggr med EXC 3 av gångerna och tom ett reserv cert nu i helgen som andra bästa tik och sen VG en gång. Hon är långt ifrån färdig men de kommer ju med tiden. 
 
Albert har ställts ut sparsamt i år en helg i Lettland (3 dagars, där blev han första dagen lettisk champion och klubb vinnare och dagen efter bäst i motsatt kön) sen har han bara ställts i Gällivare i helgen som var. Då blev han bäst i rasen med CACIB och avslutade som bäst i gruppen-4. Förra året slog han till och blev champion i Sverige, Norge, Finland & Estland. Han är verkligen min stolthet. Nu hoppas jag att han ska få de två sista CACIBen för att bli Internationell champion. Drömma måste man ju! :)
 
Har två utsällningar inplanerade framöver, Piteås Internationella till helgen och Tornio, Finland den 20/7. 
 
Inga valpar planeras just nu. Mest troligt tills nästa år, mer om det kommer senare.
 
Nu är det sommar och hundarna njuter av bad och att härja på fotbollsplanerna en bit bort om nätterna då det är svalt och skönt ute. Och om dagarna är det som om tiden inte riktigt räcker till. Men det är väl så det ska vara med sommar, man önskar dygnet hade fler timmar.
 
Här nedan kommer lite blandade bilder. Ha det gott tills nästa gång!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0