Stockholm

Styrde kosan mot Stockholm helgen som varit. Hälsade på Nathalie (Gimli Gård) tusen tack för gästfriheten och en supertrevlig helg. Nathalie driver Esther K hon säljer hundkläder och löptrosor hon själv syr som passar perfekt till frallor men går även beställa till andra raser :) Tyvärr finns ej dessapå bild i hennes webbshop men sök efter Esther K på facebook där finns det massa bilder! 
Har själv några par och kommer aldrig köpa andra! Rekomenderas! Hon säljer annat tex bajspåsar, koppel och halsband, nessesärer, örngott och smycken med frallor osv osv.
Nu har hon även börjat göra egna halsband och koppel med frallor på! Köpte mig några stycken och om någon här uppåt är intresserad av att köpa egna kan jag leverera dem till utställningar osv :)
Bara höra av sig till Nathalie (eller mig om ni nu föredrar det!)

Här är lite bilder på grejerna jag köpt från NathalieVi var ju på utställningar också och vi hadeen riktig skithelg på resultatfronten. Bonnie och Albert fick VG. Ena dagen var Albert för hjulbent. ;) Jaja nya tag! Nu kör vi en ledig helg sen är det dax för Vännäs internationella! Då ska Fendi debutera för mig. Albert och Bonnie ska också med.

Nu har valparna blivit lite över 5 veckor! Tänk att om mindre än 3 veckor flyttar första valpen! Helt otroligt!
5 veckorsbilderna är inte tagna ännu men förhoppningsvis tas dem ikväll.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0